Waarom een koelmachine huren?

Wat uw tijdelijke koelbehoefte ook is, één telefoontje en u kunt een koelmachine huren.

Wanneer uw eigen koelmachine stilstaat voor gepland onderhoud of plotseling uitvalt, u een koelmachine voor een speciaal evenement nodig heeft, u een machine achter de hand wilt hebben of nodig heeft voor speciale toepassingen zoals een ijsbaan, Trane Rental Services kan u helpen.

Vertel ons wat u nodig heeft, en wij bieden u de juiste koeloplossing.

Contact Trane Rental Services: 035 60 39 300

 

Literature

Speciale koeloplossingen voor speciale evenementen

De technisch specialisten van Trane doen samen met uw projectteam een eerste inschatting van uw koelbehoefte. In nauw overleg met projectmanagers wordt zorgvuldig apparatuur geselecteerd die is afgestemd op de benodigde koelcapaciteit. De levering en installatie van alle huurunits wordt gepland zodat dit volledig aansluit bij uw projectplan.

Trane Rental Services has the right equipment to provide a temporary environment that ensures comfortable and successful events. With many years of experience in creating temporary environments, Trane Rental Services provides
you with the right equipment supported by OEM-trained engineers and technicians.

Turnkey-diensten van begin tot eind

Trane is een mondiaal leider op het gebied van de productie en levering van HVAC-apparatuur. De apparatuur die wij verhuren, wordt door ons ontworpen en gebouwd. Onze turnkey-diensten bestaan uit levering, inbedrijfstelling, bewaking en uitbedrijfstelling van de
apparatuur. En u kunt ervan op aan dat de monteurs van Trane ervoor zorgen dat uw installatie goed draait.

Wij hebben alles in huis om van uw volgende evenement een geweldig succes te maken.

Gepland onderhoud

Wilt u af van de tijdsdruk om uw primaire HVAC-systeem weer draaiend te krijgen? Huren zorgt voor continue koeling wanneer uw apparatuur wordt gerepareerd, omgebouwd of vervangen. 

Noodgevallen

Ongeplande uitval van uw apparatuur kan in de papieren lopen. Met de tijdelijke koeloplossingen van Trane zorgt u dat uw HVAC-systeem snel weer draait in geval van een onverwachte storing van de apparatuur of een natuurramp.

Aanvullende koeling

Op het moment dat er meer koeling nodig is dan uw huidige koelsysteem aankan, moet u snel handelen. Huur dan een koelmachine bij Trane voor extra koeling.

Evenementdiensten

Wanneer u een koeling nodig heeft voor een speciale gelegenheid, is het huren van een koelmachine een snelle en eenvoudige oplossing. Trane koelmachines en diensten op locatie zijn beschikbaar voor beurzen, concerten, festivals en andere speciale evenementen.

Speciale toepassingen

Voor speciale toepassingen zoals een ijsbaan heeft u alleen koeling in het desbetreffende seizoen nodig. Huur voor dergelijke seizoen-toepassingen een Trane koelmachine. U heeft dan een betrouwbare koeling.

Noodplanning 

Met een noodplan voor koeling kunt u de risico's beperken en kunnen belangrijke werkzaamheden binnen instanties doorgaan in geval van nood of na een ramp.

Voor instanties als ziekenhuizen, industriële installaties of datacenters kan een goed doordacht up-to-date noodplan het risico van stilstand beperken en is de vestiging voorbereid op de snelle inzet van tijdelijke koelapparatuur. 

 

 

 

 

Neem contact met me op