Chiller
Upgrades


Trane Chiller Systeem Upgrades

HVAC-chiller-upgrades zorgen ervoor dat uw Trane-koelmachine optimaal blijft draaien, zodat onderhoud tot een minimum kan worden beperkt, u niet voor verrassingen komt te staan en de totale kosten onder controle kunnen worden gehouden. HVAC-chiller-upgrades van Trane maken uw bestaande koelmachine beter. Trane kan versleten onderdelen vervangen, de koelmachines aanpassen aan veranderde bedrijfsomstandigheden of de betrouwbaarheid van de koelmachine verbeteren door de nieuwste en meest betrouwbare producten te installeren.

Upgrades voor Adaptive Frequency™-aandrijving
De Adaptive frequency-aandrijving (AFD) verbetert de prestaties van koelmachines door middel van een veilige en efficiënte inlaatgeleideschoep en verschillende compressormotorsnelheden. Deze HVAC-upgrade zorgt voor de meest efficiënte werking bij gedeeltelijke belasting. Ook wel bekend als Variable Frequency-aandrijvingen (VFD) of Variable Speed-aandrijvingen (VSD).

Upgrades en vervanging van gereviseerde CTV-motoren
Vervang of reviseer de motor van uw Trane koelmachine met gereviseerde HVAC-motoren (OEM). Het gebruiken van gereviseerde motoren is beter voor het milieu dan het aanschaffen van nieuwe motoren. Meerdere opties stellen u in staat om de stilstand te beperken terwijl u uw motor bijwerkt naar de huidige OEM-standaarden.

Upgrades van EarthWise™-koudemiddelontluchting
Een van de andere upgrades die Trane aanbiedt, is de EarthWise-ontluchting, die is ontworpen om lucht en vocht te verwijderen uit lagedruk koelmachines en tegelijkertijd de uitstoot van koudemiddel te beperken. De gepatenteerde Earthwise-ontluchting is de meest milieuvriendelijke en onderhoudsvriendelijke ontluchting die momenteel verkrijgbaar is.

Upgrades en vervanging van CTV-chiller starters
Motorstarters voor CTV-koelmachines die zijn ontworpen en getest voor integratie met de koelsysteemregeling van Trane zijn beschikbaar voor voltages van 200 tot 13.800 Volt. De volgende starters zijn beschikbaar: across-the-line, ster/driehoek, autotransformator, primaire reactor, transistorstartunit. Deze starters zijn geïntegreerd in de regeling van de HVAC-koelmachine voor optimale prestaties.

Upgrades voor Tracer AdaptiView™- regelaar
Upgrade de regeling van uw CTV-koelmachine van Trane met Tracer AdaptiView™, het nieuwste op het gebied van regeltechnologie voor HVAC-koelmachines. De Tracer AdaptiView-regelaar verbetert de prestaties van de koelmachine door ervoor te zorgen dat de koelmachine zich kan aanpassen aan snel veranderende belastingen. Deze gebruikersinterface is voorzien van meerdere BAS-interfaces, een kleuren touchscreen en modulaire sensortechnologie.

Upgrades voor koudemiddelconversie voor CenTraVac®-chillers
De conversieservice van Trane is een van de HVAC-upgrades die Trane aanbiedt aan klanten met een koelmachine. Deze HCFC-koudemiddelconversie stelt Trane in staat om uw koelmachine te optimaliseren voor uw specifieke bedrijfsomstandigheden en tegelijkertijd over te stappen op een goedkoper, milieuvriendelijker koudemiddel zoals R-123 en R-134a.