Trane Controls Services

Allesomvattende servicecontracten voor gebouwsystemen

Belangrijke kenmerken

Uw gebouw is een complex, aan elkaar gekoppeld geheel van systemen. Allerlei kleine veranderingen kunnen in de loop der tijd grote veranderingen in comfort, rendement en veiligheid veroorzaken. Trane Control Services is uw strategie om de goede werking van uw systeem te behouden.

Onze technici behandelen uw gebouwbeheersysteem als een geïntegreerd geheel en als er veranderingen nodig zijn, passen zij de programmering zo aan dat er geen negatieve effecten optreden op andere plaatsen in het systeem.

Voordelen voor de klant

Het regelmatig onderhoud van de regelaar zorgt voor een blijvend comfort voor de bewoners en levert de laagst mogelijke operationele en onderhoudskosten op. Door uw bestaande regelsystemen regelmatig door Trane te laten te bewaken en bij te stellen, voorkomt u bovendien kritieke storingen.

Trane zet haar expertise in om alle mechanische en elektronische onderdelen van uw HVAC-systeem zo veilig, comfortabel en zuinig mogelijk te maken.

Wij helpen u uw gebouwsystemen optimaal te laten presteren. Een Controls Serviceplan van Trane levert u elke minuut energiebesparing en lagere beheerskosten op.

file

Zoeken naar meer productmateriaal: Litweb

Contactformulier